Η Ιατρός

Η οδοντίατρος Βασιλική Παπαντωνίου είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Έχει Master in Science στη Βιολογία Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, Master in Science στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Master Dental Aesthetics Program από το πανεπιστήμιο UANL. Εξασκεί την Γενική Οδοντιατρική στο ιδιωτικό της ιατρείο από το 2014.

Αναλυτικό βιογραφικό

Η οδοντίατρος, Βασιλική Παπαντωνίου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1986 στην Αθήνα.

Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών από το 2004 έως το 2010 όποτε και πήρε το Πτυχίο της με Λίαν Καλώς.

Το 2014 αποφοίτησε με Λίαν Καλώς από το Ερευνητικό  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ‘’Βιολογία Στόματος’’ της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών στο οποίο φοίτησε με υποτροφία. Η διπλωματική της εργασία αφορούσε στην έρευνα που πραγματοποίησε σε συνεργασία με την Οδοντιατρική και Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ  για τη συσχέτιση κάποιων γονιδίων ιντερλευκίνης με την Περιοδοντική νόσο.

Το 2012 αποφοίτησε με Άριστα από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών ‘’Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχικών διαταραχών’’. Εν προκειμένω η διπλωματική της εργασία αφορούσε στο σύνδρομο κόπωσης των οδοντιάτρων (Burnout Syndrom).

Παράλληλα στο διάστημα από το 2010 έως το 2014 παρακολούθησε στο ιατρείο Γενικής Οδοντιατρικής του πατέρα της Νικόλαου Παπαντωνίου καθώς και σε Ενδοδοντολογικό και Προσθετολογικό ιατρείο στην Αθήνα. Επίσης παρακολούθησε στην οδοντιατρική κλινική ειδικών και νοσοκομειακών ασθενών στο Hopital de la Timone στην Μασσαλία της Γαλλίας.

Το 2018 πραγματοποίησε το Master Dental Aesthetics Program του πανεπιστημίου Autonomous University of Nuevo León σε συνεργασία με τον καθηγητή Dr Edward McLaren για την εξειδίκευση στην Αισθητική Οδοντιατρική και είναι μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Αισθητικής.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε οδοντιατρικά συνέδρια καθώς και έχει δημοσιεύσει επιστημονικό έργο.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα εξασκεί την Οδοντιατρική στο ιδιωτικό της ιατρείο στην περιοχή του Ζωγράφου.

ESPA IMAGE